Prezentarea proiectului AGROSH+ la "A doua conferință internațională privind Securitatea și Sănătatea Ocupațională - Investiți în Siguranță"

Între 11 și 13 mai 2017, Fundația ROMTENS a fost invitată să participe la "A doua Conferință Internațională pentru Siguranța și Sănătatea Ocupațională" organizată de FCBZR (partener în cadrul proiectului AGROSH+) din Obzor, Bulgaria.

Fundația Romtens a fost reprezentată de Dl. Daniel Dodoc, care a prezentat proiectul AGROSH+, parteneriatul său, principalele obiective și activități, rezultatele, dar și abordarea specifică pe care o propune. Prezentarea realizată de Dl. Daniel Dodoc face parte din eforturile depuse de Fundația Romtens pentru creșterea gradului de conștientizare a proiectului și a rezultatelor sale actuale și viitoare. De interes special se află, în principal, cele două cursuri de formare care vor fi organizate în septembrie 2017 (C2 - cursul medicilor de medicina muncii) și în iunie 2018 (C1 - cursul pentru experții în domeniul securității și sănătății în muncă).

Dl. Daniel Dodoc a subliniat, de asemenea, necesitatea unui astfel de proiect în contextul numărului mare de accidente de muncă care au avut loc în sectorul agricol la nivel european și a modului în care acest proiect urmărește să sporească cunoștințele și expertiza experților SSM și a Medicinii Ocupaționale Medicii care sunt responsabili cu furnizarea de servicii companiilor care lucrează în sectorul agricol.

Audiența a constat din prezența a peste 150 de participanți din 14 țări diferite, reprezentând în principal comunitatea OSH, dar și cu numeroși medici de medicină muncii, psihologi și experți în asigurări de accidente de muncă.

Pentru informații suplimentare referitoare la acest eveniment, vizitați site-ul FCBZR: http://fcbzr.org/news/news_id/964

Publicat La
15/05/2017
Creat de
Daniel Dodoc
Limba
RO
 

Platforma E-learning

Nu aveti inca un cont? Inregistrati-va Acum!

Ati uitat parola?

 

Unelte

Utilitati:
Imprima aceasta pagina
Trimite aceasta pagina

Cautare


Proiectul este sprijinit prin Programul de Invatare pe Tot Parcursul Vietii, acordul numarul: LLP/LdV/ToI/2007/RO/013

Powered by TOOLIP Web Content Management

Proiectat si Construit de EWORX S.A.