Prezentarea proiectului AGROSH+ la "Conferința Națională de Medicina Muncii 2017"

Între 25 și 27 mai 2017, Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babes Timișoara și Fundația ROMTENS au fost invitate să participe la "Conferința Națională de Medicina Muncii 2017" de la Gura Humorului, România.

Conferința este un eveniment anual organizat de Societatea Română de Medicina Muncii și a avut anul acesta următoarea temă "Bune practici în activitatea profesională a medicului de medicina muncii".

Audiența conferinței a fost în jur de 150 de medici de medicina muncii din România, din toate județele din România, alături de câțiva colegi străini din Grecia, Ungaria și Regatul Unit. Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babes Timișoara a fost reprezentată de Prof. dr. Elena-Ana Pauncu, în timp ce Fundația Romtens a fost reprezentată de domnul Daniel Dodoc.

Prezentarea proiectului AGROSH+ a fost realizată de Prof. dr. Elena-Ana Pauncu și a vizat atât creșterea gradului de conștientizare, cât și, în special, atragerea interesului participanților la cursul "Medicina ocupațională pentru agricultură", care va fi organizat în septembrie 2017. Prof. dr. Elena-Ana Pauncu a prezentat Curriculumul acestui curs, cele 16 module ale sale și, în consecință, a primit întrebări din partea publicului cu privire la acestea și, de asemenea, a prezentat procedura de evaluare urmărită pentru acest curs de formare dedicat medicilor de medicină muncii, care va fi realizat prin intermediul Uniunii Europene a Specialiștilor Medicali - Consiliul European de Acreditare pentru Continuare Educație medicală (UEMS-EACCME).

Pentru mai multe informații despre acest eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul SRMM (Societatea Română a Medicilor de Medicina Muncii): http://srmedicina-muncii.ro/conferinta-2017/

Publicat La
29/05/2017
Creat de
Daniel Dodoc
Limba
RO
 

Platforma E-learning

Nu aveti inca un cont? Inregistrati-va Acum!

Ati uitat parola?

 

Unelte

Utilitati:
Imprima aceasta pagina
Trimite aceasta pagina

Cautare


Proiectul este sprijinit prin Programul de Invatare pe Tot Parcursul Vietii, acordul numarul: LLP/LdV/ToI/2007/RO/013

Powered by TOOLIP Web Content Management

Proiectat si Construit de EWORX S.A.