Prezentarea proiectului AGROSH+ la "A 7-a Școala de Vara EASOM - Gestionarea și predarea ergonomiei"

Între 24 și 26 august 2017, UMFVBT a fost invitata să participe la "A 7-a Școala de Vara EASOM - Gestionarea și predarea ergonomiei" din Miskolc-Tapolca, Ungaria.

EASOM (Asociatia Europeana a Scolilor de Medicina Muncii) este activă în cadrul întâlnirilor și conferințelor internaționale. EASOM organizeaza o Școală de Vară anuală pentru a promova schimbul de cunoștințe și experiență de predare în Europa.

Tema din acest an a Școlii de Vară EASOM a fost "Predarea și gestionarea ergonomiei".

Ergonomia reprezintă un capitol de bază al modulului adresat medicilor de Medicina Muncii în cadrul proiectului AGROSH+, prin urmare, Prof. dr. Elena-Ana Pauncu a ținut o prezentare cu tema "Rolul părților interesate în adaptarea locurilor de muncă pentru riscurile ergonomice - exemple europene din sectorul agricol în proiectul AGROSH+", care a trezit interesul publicului.

Audienta de la aceasta conferință a fost date de aproximativ 200 de participanți (din România, Ungaria, Germania, Austria, Elveția, Belgia, Croația, Moldova, Slovenia, Serbia).

Pentru informații suplimentare referitoare la acest eveniment și prezentări, vizitați site-ul EASOM: https://www.easom.eu/summer-schools/past-summer-schools/13-summerschools/summerschools-detailed/41-summer-school-2017

Publicat La
28/08/2017
Creat de
Daniel Dodoc
Limba
RO
 

Platforma E-learning

Nu aveti inca un cont? Inregistrati-va Acum!

Ati uitat parola?

 

Unelte

Utilitati:
Imprima aceasta pagina
Trimite aceasta pagina

Cautare


Proiectul este sprijinit prin Programul de Invatare pe Tot Parcursul Vietii, acordul numarul: LLP/LdV/ToI/2007/RO/013

Powered by TOOLIP Web Content Management

Proiectat si Construit de EWORX S.A.